Astrologi

Personlighedsanalyse

Udlægningen af dit personlige horoskop kan være en af mange veje til større selvindsigt. Tolkning af dit horoskop skal altid ses i lyset af de påvirkninger/den programmering, du har modtaget som barn. Derfor forudsætter analysen af dit personlige horoskop en dialog med dig.

Horoskopet kan belyse problemer med arbejde, privatliv, helbred med mere. Jeg forsøger, via udlægninger af dit horoskop, på en praktisk og jordnær måde, at give dig redskaber til at leve dit liv og udfærdige handleplaner for netop det livsområde, som driller dig mest.

Pris: Fødselshoroskop + 2 års fremtidsanalyse. Konsultationstid 2½ time: kr. 1.000,-

Årshoroskop

Dit årshoroskop viser, hvad klokken har slået, idet dit astrologiske ur går, hvad enten du kender klokken eller ej. Du kan, med kendskab til dit årshoroskop, få hjælp til at bevæge dig hen, hvor der er størst vækst.

Dit årshoroskop viser, hvornår du modtager påvirkningerne, men det siger intet om, hvordan du vælger at reagere på dem. Derfor er astrologien ikke et spådomsredskab. - Du har din frie vilje.

Pris: Årshoroskop. Konsultationstid 1½ time: kr. 650,-


Astrocoaching

I denne service tager jeg på grundlag af dit fødselshoroskop og årshoroskop udgangspunkt i det livsområde, som du lige nu er mest utilfreds med. Der er afsat 1½ time til konsultation.

Pris: Fødselshoroskop + 1 års fremtidsanalyse. Konsultationstid 1½ time: kr. 850,-

NB: Medbring kassettebånd til optagelse af de astrologiske konsultationer


Teksthoroskoper

Kun mod forudbetaling (Check, Giro 105 13 18 eller Bank 5382 0389091)

Fødselshoroskop + 3 års fremtidsanalyse. (incl. forsendelse): kr. 250,-
Årshoroskop (incl. forsendelse): kr. 150,-

Teksthoroskoper kan evt. danne basis for telefonkonsultation (1 time): kr. 400,-