Charmekursus for mænd

…og kommunikationskursus i mild og blid stemmeføring for kvinder

Gunhild Weisbjerg – tegnet af Kurt Westergaard under et foredrag

Har du som arrangør aldrig mødt mig som foredragsholder, så er mit Charmekursus dit sikre valg. Med dette foredrag er der garanti for nye indsigter, genkendelse, smil og latter uanset dit publikums alder og livssituation.

Foredraget sætter spot på mænd og kvinders forskellige tilgang til arbejde og privatliv. Vi ved alle, at manden typisk hviler tungest på det faglige ben, medens kvinden hviler på det sociale.
Men hvad betyder det for vores samspil og syn på hinanden – og hvordan kommer disse
forskelligheder til udtryk i sproget? Og hvordan forstærker vores kommunikation alt det der sker i
og imellem os.

Foredraget er videnskabeligt funderet og henter mange af sine pointer fra de sprogstudier, jeg har
gennemført på Aarhus Universitet om kønnenes forskellige sprogbrug.

Få blandt andet forklaringen på, hvorfor mænd er konedøve, og bliv også klogere på
”kvindesygdomme” som mortitiis og hensynsbetændelse. Med et glimt i øjet får tilhørerne en forståelse for, hvorfor søde, blide kvinder ender som sure, højtråbende madammer, og hvorfor mænd modsat bliver så lukkede, at de skal åbnes med en østerskniv.

 Foredraget giver positive og konstruktive anvisninger, så disse uheldigheder kan undgås og der er garanti for, at tilhørerne går oplivede hjem Klogere på sig selv og hinanden – og ikke mindst
klogere på den svære, men uundværlige kærlighed.

Foredraget har været vist i uddrag på DR2 i ”Sådan er kvinder”, det har været tematiseret på DR1 i ”Formiddage med Nis Boesdal”, hvor jeg svarer på spørgsmålet: ”Hvorfor så mange kvinder vil lave om på deres mænd”

 

Varighed: 2 timer med indlagt pause. Kan også tilpasses jeres tidsramme.

+4523355556

Du er velkommen til at ringe - eller sende en mail til weisbjergforedrag@gmail.com - for at høre nærmere om mine foredrag og øvrige ydelser.

Flere praktiske oplysninger

Arrangørerne skrev:

Tak til Gunhild Weisbjerg for et herligt foredrag i Viborg Rotary Klub omkring forholdet mellem mænd og kvinder.

Med utrolig charme og munterhed giver Gunhild bud på de forskelligheder, der opstår mellem kønnene og de deraf følgende konfrontationer – en aften hvor man får rørt lattermusklerne, men også får gode råd til at tackle forskelligheder. En oplevelse alle kan have glæde af.”

Hanne Simony Viborg Rotary Klub

Kære Gunhild! TAK for en fantastisk aften. Selvom man er fyldt 84, kan man godt blive klogere på livet!

Jeg nød dit foredrag, gode forklaringer på, at det er svært at fungere sammen i parforhold!

Måske vælger flere par nu til dags at dele livet sammen med en partner af samme køn, så slipper de for alt det, der giver problemer med: hvem og hvad!

Det var nogle gode råd, du gav os. Din tilhørerskare kan sikkert genkende meget, og måske bruge det i fremtiden, men let er det jo ikke!! Måske kan jeg opsøge dig til et foredrag i Sct. Georgsgildet, hvor jeg er aktiv.

Alice, fysioterapeut AOF Gentofte

Gunhild Weisbjerg rammer plet med sit kursus, som afvikles som et foredrag. Hun bruger humoren effektfuldt og fastholder dermed tilhørerne således at tiden flyver afsted.

Tilhørerne genkender billederne som Gunhild beretter om, og eftertænksomheden farer rundt i tilhørernes hoveder, mens andre ler højlydt.

Gunhilds brug af sproget er unik. Der bliver sat ord på hændelser som tilhørerne godt et eller andet sted ved noget om hvorfor opstår, men som ofte lider under mangelfuld bearbejdning.

Gunhilds kursus giver gode humoristiske råd om hvordan hændelserne kan stemmes af. Alle i forsamlingen går efter kurset hjem med ideer på hvad vi ved vores adfærd kan gøre anderledes, for at styrke fællesskabet, samhørigheden, kærligheden og livsglæden mellem kvinder og mænd.

Lions Club Bjerringbro

Gunhild Weisbjerg

+45 23 35 55 56

Du er velkommen til at ringe for at høre nærmere om mine foredrag

Tak for et meget inspirerende foredrag “Charmekursus for mænd.”

Alle deltagerne – også kvinderne gik fra aftenen med et stort smil på læben. Foredraget var både alvorligt og humoristisk på samme tid. Det mestrer Gunhild Weisbjerg på forunderlig vis.

Alle tilhørende fik noget at tænke over i deres hverdag. Forståelse af hinandens forskelligheder er vigtig i et parforhold. Mænd og kvinder tænker forskelligt – det blev vist ved enkle eksempler.

Ved at acceptere forskellighederne kan mand og kone få et meget bedre samliv. Frem for at lave hinanden om, skal man tage forskellighederne som en gave og få et bedre liv.

Efter have grinet i 2 timer, vil fik alle deltagerne også noget at tage med hjem. Mange har talt om indholdet og brugt det i deres hverdag. Et foredrag, som alle ægtepar og især unge par burde høre.

At Gunhild Weisbjerg så forstår at levere det hele med stor energi og humør, gør at de ca. 2 timer flyver afsted. Det er sjældent at foredragsholder i Danmark i dag kan holde foredrag helt uden elektroniske fiks fakserier, men det kan Gunhild

Logen Nadir

Torsdag den 28.3.2019 var du fuldt og helt til- stede i vores Torsdagsklub i Søvind. Det nød vi.

Tusinde tak for et lyslevende, livligt og livs- bekræftende foredrag om, “Hvorfor søde kvinder ender som sure madammer.”

Dine iagttagelser og konklusioner om kvindeliv og kvindeliv i samspil med hinanden og i samspil med mænd var skarp og præcis.

Og du ramte os…..der var så meget, der var genkendeligt…. og derfor udløste dine ord så megen latter. Tak for det.

Samtidigt fik du sagt meget, som vi kunne tage med hjem og bruge i vores hverdag….. og tænke over….. og selv gøre nye i iagttagelser i det liv vi lever.

Hvordan taler jeg til mine medmennesker?
Hvordan lytter jeg?
Hvornår opmuntrer jeg…. Hvornår bremser jeg….
Hvornår løfter jeg….
Hvornår tynger jeg?
Hvornår er jeg tro over for mig selv….og troværdig? Hvornår husker jeg blot at være glad for det liv, der er….. og dele det med andre?

Vi vil tale om det, du satte i gang igen…. igen. Og så brugte du to ord til at beskrive det kvindelige samspil kontra det mandlige samspil. HVEM…..HVAD. De ord er nemme at have med i lommen og bruge…..og blive klogere af. Og heldigvis har vi lov til at tro på, at vi aldrig bliver for gamle til at lære nyt…. og prøve nyt. Tak for din inspiration.

Inger Marie Broch Pedersen Torsdagsklubben Søvind

Pressen skrev:

Terapeut gav gode råd til begge køn

Jydske Vestkysten Fredericia

Genvej til charme

Jyllands-Posten

Bare hun ville tale pænt til mig

Ålborg Stiftstidende

Mænd udvikler konedøvhed
Aarhus Stiftstidende

Når samlivet ender som grå medister
Frederiksberg bladet

En aften for hekse og mænd med charme.
Jyllands-Posten

Tal pænt til din mand
B.T.

Gunhild Weisbjerg leverede en vidunderlig omgang adfærdsregulerende peptalk – specielt til ”de kære kvinder

Skatterevisoren

Giv ham dog fred og luk charmen ud

Sjællands Tidende