FOREDRAG

Forlænget spilletid

Kan vi tænke os til et gladere, sundere og måske ligefrem yngre liv? Bliver kroppen yngre, når vi stiller de mentale visere tilbage på det psykologiske ur Inspirationskilde: ”Det muliges kunst til et sundere og gladere liv” af Ellen Langer og ”Yngre med årene” af Bente Klarlund

Inspirationen til denne foredragstitel er hentet fra min mange timer i Jyllands mange håndboldhaller, før min søn blev professionel håndboldspiller.

I 2009 regnede jeg med, at det var slut med mit dejlige job, som foredragsholder grundet store smerter i begge hofter siden 2007. Fordi jeg havde oplevet min mor få seks nye hofter og to nye knæ og de besværligheder, der fulgte, gik der to år før smerterne og situationen var så uudholdelig, at jeg lod mig operere.

Efter to vellykkede operationer kunne jeg pludselig gå igen og var klar til ”forlænget spilletid”.

Det er nu mere end 10 år siden, og jeg er taknemmelig over stadig at kunne bevæge mig uden at det gør ondt.

Ganske vist påstår børnene at jeg har en gangart som en pingvin, men det er ikke de nye hofters skyld. Det skyldes udelukkende, at jeg som født sofakartoffel ikke har været flittig nok med genoptræningen.

+4523355556

Du er velkommen til at ringe - eller sende en mail til weisbjergforedrag@gmail.com - for at høre nærmere om mine foredrag og øvrige ydelser.

Flere praktiske oplysninger

Forslag til læsestof

Tekst her