Om Gunhild Weisbjerg

Foto: Sofia Busk

Om Gunhild Weisbjerg

Dans i regnen....

”Livet handler ikke om at vente på at uvejret har lagt sig. Det handler om at lære at danse i regnen.”

Om mig

Som foredragsholder har jeg i 30 år haft hele Danmark som arbejdsplads, og jeg tilbyder i dag en lang række forskellige foredrag og terapiformer.

Mine foredrag bygger dels på teori, men er også inspireret af de klienter, jeg siden ’88 har haft i min praksis som psykoterapeut.

Mest kendt er jeg nok for mit ’Charmekursus for mænd’, som har været vist i uddrag på DR2 i programmet ’Sådan er kvinder’ og er blevet positivt omtalt på TV2.

Jeg har også optrådt som gæst på DR 1 i ’Formiddag Med Nis Boesdal’, hvor jeg svarer på spørgsmålet: Hvorfor så mange kvinder vil lave om på deres mænd. Foredraget er utallige gange blevet anmeldt med rosende ord i dagspressen, og jeg har gennem årene altid kunnet glæde mig over publikums begejstring, uanset alder og parforholdssituation.

Min rute gennem livet har hverken været lige eller glat. Set udefra har jeg haft et ret tumultarisk liv, hvor jeg har bakset med manglende selvværd, forliste parforhold, gigt, vægt/sundhed, kræft samt den store sorg at miste to voksne døtre. Alligevel er jeg kommet godt og taknemmeligt igennem, fordi jeg altid har været udrustet med en god portion mod, ukuelighed og humoristisk sans.

Jeg er optaget af, hvordan vi får så et så givende og indholdsrigt ældreliv som muligt. I min verden er netværk og et godt helbred den afgørende nøgle. Det er dét, der giver os livskvalitet.

Med singleseenagerszone.dk hjælper jeg med at skabe større netværk, om det så handler om at kunne lave hyggelige ting sammen i flok, eller der er tale om at finde den seneste ene.

Jeg har også et sundhedsprojekt i støbeskeen, som er inspirereret af de gode følelser, mit eget vægttab skaber i mig. I starten af det nye år vil jeg således tilbyde slankeforløb, som giver gode muligheder for at styre uden om de gængse livsstilssygdomme.

Min overordnede mission er altid at få dig, mig og os alle til at forstå, at livet altid tilbyder flere spor. At vi altid har et valg, som kan føre os et nyt sted hen, og at vi selv kan forme vores syn på alt dét, vi trods alt har.